Over Mootiv

RolandMootiv Media and More heeft een achtergrond als full service communicatiebureau. Eigenaar Roland de Lange heeft ruim 30 jaar ervaring in het communicatievak: van journalistiek, PR, grafisch ontwerp tot televisie. Daarom is Mootiv in staat om meer te doen voor zijn klanten. De benadering is helemaal afgestemd op de wensen van de opdrachtgever. Passie, gedrevenheid en vakkennis zijn kenmerkend voor de werkwijze van Mootiv om in beeld te brengen wat de klant motiveert.
Sbb beeldmerk

Stage

Mootiv Media and More is erkend als stageplaats voor de opleidingen AV-specialist, Mediavormgever en Mediaredactiemedewerker. Meer info op stagemarkt.nl. Wil je stage bij ons doen? Stuur dan een e-mail naar contact@mootiv.nl.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is heel belangrijk voor Mootiv Media and More. Zo worden er stagiairs opgeleid en kunnen vrijwilligers bij verschillende projecten aanhaken. Dit betreffen vaak maatschappelijke projecten die voor verbinding in de Dordtse samenleving zorgen. Een voorbeeld hiervan is het TV-programma Dordtse Koppen. Dit TV-programma is een participatieproject voor jongeren en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het draait op de inzet van vrijwilligers en de support van Mootiv.

Stichting ANDERS

Anders logo partnerMootiv is enthousiast partner van Stichting ANDERS. Door ons partnerschap met ANDERS zijn we met onze dienstverlening en talent benaderbaar voor een lokale nood. Als bedrijf willen we ons graag inzetten voor kwetsbare situaties in de directe samenleving. Het partnerschap helpt ons om heel concreet een Maatschappelijk Betrokken Onderneming te zijn en waar mogelijk een verschil te maken. Kijk op de website van ANDERS voor meer informatie over de stichting en het werk: www.stichtinganders.nl

DK15