Blij met jouw feedback!

Ben je tevreden over Mootiv? Laat het ons weten. Kan het beter? Ook dat zouden wij graag van je willen horen.
We zouden het heel fijn vinden als je hieronder een korte review over Mootiv zou willen geven. Alvast bedankt!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Mootiv
Average rating:  
 10 reviews
Bedrijfsnaam: Samen Dordt

Vanuit de stichtingen Missie Dordt en Samen Dordt en het coronahulp initiatief Licht voor Dordt hebben we inmiddels een nauwe samenwerking opgebouwd met MOOTIV. Roland en zijn team denkt met je mee en neemt de tijd voor een goede afstemming. Wij merken dat deze Dordtse ondernemer zich betrokken voelt op ons werk en daar graag de schouders onder zet. In zo'n samenwerking wordt de rekensom 1 + 1 = 3.

Bedrijfsnaam: Opnieuw & Co

Roland en zijn team hebben voor Opnieuw & Co Kringloopbedrijven filmpjes gemaakt voor het werven van personeel. Hij heeft onze medewerkers geïnterviewd en goed in beeld gebracht wie we zijn en wie we zoeken. Daarnaast een filmpje over ons textiel-proces. Het was een prettige samenwerking, we zijn erg tevreden over het resultaat en een prima prijs kwaliteit verhouding.

Bedrijfsnaam: Avant Webdiensten

We hebben voor het eerst met Mootiv samengewerkt en zijn dat zeker van plan om Mootiv aan te bevelen naar onze andere klanten! We zijn zeer content met het uiteindelijke resultaat en de communicatie eromheen.

Bedrijfsnaam: VERA Stupenea

Mootiv Media and More heeft voor mijn 3de thriller ‘Bullseye’ een boektrailer gemaakt. En die is geweldig!!! Iedereen krijgt een WAUW gevoel na het bekijken van de trailer en is vastberaden om het boek te kopen. Ik ben erg tevreden over hoe de samenwerking is verlopen en ik heb Roland al geadviseerd bij een media marketing bureau. Ik ga Mootiv Media and More zeker benaderen bij mijn volgende boek!

Bedrijfsnaam: Vereniging Comfortabel Wonen

Inmiddels meerdere keren samengewerkt met Roland en zijn team. Gaat op een professionele en aangename wijze zowel in de voorbereiding als live on event. Ik beveel Mootiv graag aan als een serieuze partij om beeldverslag te doen van een event in studio of op locatie.

Bedrijfsnaam: Bridge2learn

Roland heeft de video die ik wilde precies zo gemaakt als ik in gedachten had. Alleen dan nog net iets beter. Hij luistert goed naar wat ik wil, geeft inhoudelijke en technische feedback en gaat door met verbeteren tot de video ook helemaal goed is.

 by Ineke
Bedrijfsnaam: Kerk van Nazarener Utrecht - Huis van Licht

Mootiv Media and More heeft zeer professioneel gezorgd dat vanwege de beperkte capaciteit in het gebouw vele mensen de start konden volgen via een livestream.We hebben veel complimenten voor deze livestream gekregen die qua beeld en geluid zorgden voor een beleving van de kijkers alsof ze ter plekke aanwezig waren.Wij bevelen Roland en zijn team van harte aan!

Bedrijfsnaam: Kracht van Verschil Coaching & Training

Roland en zijn team hebben een prachtige bedrijfsfilm over mijn werk als coach en trainer gemaakt. Ze hebben goed in beeld gebracht waarvoor ik mijn vak uitoefen en wat ik ermee wil bereiken. Het was een hele plezierige samenwerking, waarbij de kennis van Roland en datgene wat ik zelf over wilde brengen een goede match was. Ik beveel Roland en zijn team van harte aan.

Bedrijfsnaam: Duisenburgh Vermogensregie Verkamman

Mootiv Media & More maakte 7 korte bedrijfsfilms over verschillende diensten die Duisenburgh Vermogensregie Verkamman te bieden heeft.Uiterst professioneel heb ik de intake en begeleiding van Mootiv ervaren en wat een geduld! Een goede voorbereiding is immers van groot belang voor het beste resultaat. Wij zijn hier dan ook erg blij mee.De opdracht was niet gemakkelijk; Hoe kun je een vakgebied zonder tastbare producten toch aansprekend in beeld krijgen? Mootiv had daar een heldere visie op. Hiervoor kwam het filmteam speciaal over naar ons kantoor in Yerseke en maakt naast beelden van ons kantoor ook shots bij de visserijhaven. Dit is het beeld wat we graag willen uitstralen. Veel dank!

Bedrijfsnaam: Bambino Christelijke Kindercentra

Mootiv heeft een mooie bedrijfsfilm voor ons gemaakt. Een vrij complexe opdracht doordat gefilmd moest worden op diverse locaties die ver van elkaar gelegen zijn.

Er werd meer tijd en energie in gestoken dan vooraf was besproken, de lijnen waren kort en afstemming prettig. Maar natuurlijk telt vooral het eindproduct en daar zijn wij erg blij mee: een film die goed het karakter van onze organisatie weet te treffen.