Personeel nodig? Maak een wervingsvideo!

Op zoek naar personeel? Probeer het eens met een wervingsvideo! Je medewerker vertelt enthousiast het verhaal en laat zien waarom je organisatie de juiste plek is om te werken!

Het werven van nieuwe medewerkers door middel van een pakkende video biedt veel voordelen. Door een enthousiaste medewerker zijn of haar verhaal voor de camera te laten vertellen, krijgen kandidaten een goede indruk van hun eventuele nieuwe werkplek. Bovendien bied je een kijkje in de keuken en laat je iets zien van de sfeer en het DNA van je organisatie. Doordat zij zich kunnen identificeren met de medewerker, zullen vooral de kandidaten uit de doelgroep solliciteren. En omdat het om echte mensen uit de praktijk gaat, is het verhaal aantrekkelijk en authentiek.

Mootiv Media and More wil een dergelijke video graag voor je maken. Als we dat voor je mogen doen, bespreken we altijd eerst de gewenste vorm en inhoud en sturen je van tevoren een script. Tijdens de opnamen stellen we de medewerker op zijn gemak. Door de juiste vragen te stellen, zorgen we dat hij of zij het verhaal vertelt waarmee jij nieuw personeel kunt werven.

Een wervingsvideo hoeft niet duur te zijn. Meer weten? Klik hier voor meer informatie!

Hieronder enkele voorbeelden van wervingsvideo’s die we al hebben mogen maken: