Blij met jouw feedback!

Ben je tevreden over Mootiv? Laat het ons weten. Kan het beter? Ook dat zouden wij graag van je willen horen. We zouden het heel fijn vinden als je hieronder een korte review over Mootiv zou willen geven. Alvast bedankt!

Geef je review
1
2
3
4
5
Verzenden
     
Cancel

Schrijf je eigen review

Mootiv Media and More
Average rating:  
 4 reviews
by Ineke on Mootiv Media and More
Bedrijfsnaam: Kerk van Nazarener Utrecht - Huis van Licht

Mootiv Media and More heeft zeer professioneel gezorgd dat vanwege de beperkte capaciteit in het gebouw vele mensen de start konden volgen via een livestream.We hebben veel complimenten voor deze livestream gekregen die qua beeld en geluid zorgden voor een beleving van de kijkers alsof ze ter plekke aanwezig waren.Wij bevelen Roland en zijn team van harte aan!

by Henry Koopman on Mootiv Media and More
Bedrijfsnaam: Kracht van Verschil Coaching & Training

Roland en zijn team hebben een prachtige bedrijfsfilm over mijn werk als coach en trainer gemaakt. Ze hebben goed in beeld gebracht waarvoor ik mijn vak uitoefen en wat ik ermee wil bereiken. Het was een hele plezierige samenwerking, waarbij de kennis van Roland en datgene wat ik zelf over wilde brengen een goede match was. Ik beveel Roland en zijn team van harte aan.

by Jack Verkamman on Mootiv Media and More
Bedrijfsnaam: Duisenburgh Vermogensregie Verkamman

Mootiv Media & More maakte 7 korte bedrijfsfilms over verschillende diensten die Duisenburgh Vermogensregie Verkamman te bieden heeft.Uiterst professioneel heb ik de intake en begeleiding van Mootiv ervaren en wat een geduld! Een goede voorbereiding is immers van groot belang voor het beste resultaat. Wij zijn hier dan ook erg blij mee.De opdracht was niet gemakkelijk; Hoe kun je een vakgebied zonder tastbare producten toch aansprekend in beeld krijgen? Mootiv had daar een heldere visie op. Hiervoor kwam het filmteam speciaal over naar ons kantoor in Yerseke en maakt naast beelden van ons kantoor ook shots bij de visserijhaven. Dit is het beeld wat we graag willen uitstralen. Veel dank!

by Johan Luttik on Mootiv Media and More
Bedrijfsnaam: Bambino Christelijke Kindercentra

Mootiv heeft een mooie bedrijfsfilm voor ons gemaakt. Een vrij complexe opdracht doordat gefilmd moest worden op diverse locaties die ver van elkaar gelegen zijn.

Er werd meer tijd en energie in gestoken dan vooraf was besproken, de lijnen waren kort en afstemming prettig. Maar natuurlijk telt vooral het eindproduct en daar zijn wij erg blij mee: een film die goed het karakter van onze organisatie weet te treffen.