Doe ook mee met Zondagse Zaken!

Zondagse Zaken is een nieuw TV-programma speciaal voor christen-ondernemers. Het programma biedt je een unieke kans om je te profileren voor een breed publiek. Daarnaast kun je er andere ondernemers mee inspireren en bemoedigen. Doe ook mee met Zondagse Zaken!

Voor Family7 heeft Mootiv Media and More een serie TV-programma’s gemaakt met en voor christen-ondernemers. De titel is Zondagse Zaken. Het doel is om zichtbaar te maken wat het christelijk geloof, zoals dat op zondag wordt beleefd, voor de ondernemer doordeweeks betekent. Daarnaast wil Mootiv met dit programma christen-ondernemers bemoedigen.

Zondagse Zaken

De basis van ieder programma is een studiogesprek waarin een ondernemer vertelt wat zijn of haar geloof in de praktijk betekent. Door middel van locatiebeelden komt de onderneming uitgebreid in beeld. Het is ook mogelijk om aandacht te vragen voor een missionair project. Het programma wordt afgewisseld met korte clips van deskundigen of andere ondernemers die tips geven en/of een vraag opwerpen. Deze deskundigen worden per programma speciaal geselecteerd, zodat ze niet alleen voor het programma, maar ook voor de ondernemer die meedoet een meerwaarde hebben.

Dit jaar worden 7 afleveringen van 25 minuten uitgezonden. De afleveringen kunnen teruggekeken worden via een speciale website. Ook social media als LinkedIn en Facebook worden ingezet voor de promotie van het programma én om het programma na uitzending te bekijken.

Van iedere ondernemer die meewerkt vragen wij een financiële bijdrage. Hiervoor krijg je:

  • 25 minuten exposure bij Family7
  • Een volwaardige bedrijfsfilm die je buiten het programma om voor je marketing kunt gebruiken, of een promotiefilm voor een missionair project. Een aangepaste versie van deze film is onderdeel van het programma.
  • Tips, tricks en advies van deskundigen voor je onderneming.

De kosten voor dit pakket bedragen €3000,- excl. BTW.

Ben je geïnteresseerd om mee te doen? Klik dan hier voor meer informatie.

Logo zondagse zaken