Doe mee met Zondagse Zaken!

Zondagse Zaken is een nieuw TV-programma speciaal voor christen-ondernemers. Het programma biedt u een unieke kans om uzelf te profileren voor een breed publiek. De gratis extra opties maken het ook financieel bijzonder interessant. Doe mee met Zondagse Zaken!

In samenwerking met Family7 ontwikkelt Mootiv Media and More een serie TV-programma’s met christen-ondernemers. De titel van het programma is Zondagse Zaken. Het doel is om zichtbaar te maken wat het christelijk geloof, zoals dat op zondag wordt beleefd, voor de ondernemer doordeweeks betekent. Daarnaast wil Mootiv met dit programma christen-ondernemers met elkaar in contact brengen. Om die reden werken we samen met het Christelijk Ondernemers Netwerk (CON).

Zondagse Zaken

De basis van ieder programma is een studiogesprek waarin een ondernemer vertelt wat zijn of haar geloof in de praktijk betekent. Door middel van locatiebeelden komt de onderneming uitgebreid in beeld. Het is ook mogelijk om aandacht te vragen voor een missionair project. Het programma wordt afgewisseld met korte clips van deskundigen of andere ondernemers die tips geven en/of een vraag opwerpen. Deze deskundigen worden per programma speciaal geselecteerd, zodat ze niet alleen voor het programma, maar ook voor u een meerwaarde hebben.

Het plan is om jaarlijks 13 afleveringen van 25 minuten te maken. De afleveringen kunnen teruggekeken worden via een speciale website. Ook social media als LinkedIn, Twitter en Facebook worden actief ingezet voor de promotie van het programma én om het programma na uitzending te bekijken. Het Christelijk Ondernemers Netwerk fungeert als follow-up platform, zodat er volop ruimte is voor verdere discussie en ontmoeting.

Van iedere ondernemer die meewerkt vragen wij een financiële bijdrage. Hiervoor krijgt u:

  • 25 minuten exposure bij Family7
  • Een volwaardige bedrijfsfilm die u buiten het programma om voor uw onderneming kunt gebruiken, of een promotiefilm voor een missionair project. Een aangepaste versie van deze film is onderdeel van het programma.
  • Tips, tricks en advies van deskundigen voor uw onderneming.

De kosten voor dit pakket bedragen €2200,- excl. BTW. Voor deze kosten kunt u ook alleen een bedrijfsfilm laten maken. Wij bieden u dus 3 voor de prijs van 1.

Bent u geïnteresseerd om mee te doen? Klik dan hier voor meer informatie.

Christelijk ondernemersnetwerk
Family71
Logo zondagse zaken